Martin Pop udstiller hos uno form under 3daysofdesign

Jeg er blevet inviteret til at udstille i uno form´s flagship store i København på Søtorvet 1, alle tre dage under 3daysofdesign  – uno form slår dørene op og byder på spændende daglige events.  Det bliver cool, så kig forbi.

En række af de bedste designvirksomheder i København inviterer indenfor til forrygende designoplevelser med fokus på møbler, belysning og designobjekter. 3daysofdesign giver mulighed for at komme bag facaden og deltage i events og happenings, produktlanceringer, udstillinger og foredrag om design.

Bag 3daysofdesign står en håndfuld virksomheder fra Pakhus 48 i Frihavnen, der huser permanente showrooms for flere førende designvirksomheder.“Vi har med succes afholdt ‘3daysofdesign’ for virksomhederne i Pakhus 48 og bruger nu det som afsæt til at skabe en større begivenhed. Vores mål er med tiden at skabe en årligt tilbagevendende designbegivenhed hvor de mange gode danske og udenlanske brands, der er repræsenteret i København kan tiltrække international bevågenhed”, siger Michael Anker og Joakim Lassen, der er medstiftere af 3daysofdesign. Arrangementet 3daysofdesign omfatter mere end 30 designer showrooms placeret på Christianshavn, i Indre By samt i Nordhavnskvarteret.

Læs mere om 3daysofdesign her…

Følgende virksomheder deltager også under 3daysofdesign: