Summer. 100x90cm

6.000,00 kr.

SuMMER by MARTIN POP

Limited Edition: 20 stk.

Format: 100×90 cm

Medie: Giclee på lærred, coated med acrylfernis. Dette billede er lavet i et lille begrænset oplag. Opspændt på blindramme. Certificeret, nummereret og signeret. Motivet kan specialproduceres i anden størrelse efter aftale.

 

Om Martin Pop

Martin Pop er født (1964) og opvokset nord for København. I den kreative process blander Martin Pop klassiske teknikker med de seneste digitale, og opnår der igennem sit helt eget unikke udtryk. Med klare referencer til streetart og popkultur skaber Martin Pop med sin collageform moderne portrætter af samplede mønstre og motiver. En mosaik, hvor det et den særlige stemning snarere end én bestemt tolkning, som er i højsædet. Vi suges ind i billedernes surrealistiske særegne atmosfære og sætter dem ind i et forståelsesunivers farvet af vores egne personlige drømme, erfaringer og associationer.Share
Beskrivelse

I den kunstneriske process blander Martin Pop klassiske teknikker med de seneste digitale, og opnår der igennem et helt unikt udtryk. Ofte blandes flere malede lag med digitale elementer og mønstre. Teknikken Gicleé-tryk benyttes til alle Martins Limited Editions.

Billedet er monteret på kraftig blindramme og coated i hånden med akrylfernis. Der er ikke to i serien som er helt ens.

Gicleé kan kort beskrives som den digitale tidsalders seriegrafi eller litografi. På samme måde som et litografi er alle tryk originale værker som nummereres og signeres. Da værkerne kun findes i denne form, ud over den digitale master, kan de betegnes som originale. Det er altså IKKE en kopi af et originalt maleri.

Privacy Preference Center