Creative Mind 2019

På Creative Mind-udstillingen lægges der vægt på en inspirerende og behagelig atmosfære i flotte og kreative omgivelser tilsat skønne toner af musik, smagsoplevelser og overraskende elementer. Folkene bag Creative Mind gør rigtig meget ud af helhedsoplevelsen, og vi vil gerne skille sig ud fra andre kunstudstillinger ved at have større diversitet. Derfor har deres fokus været at få mange forskellige kunstformer ind på udstillingen for at give en kunstnerisk atmosfære ud over det sædvanlige.
På udstillingen kunne man opleve alt lige fra glaskunst, smykker og skulpturer til smukke malerier, graffitikunstnere og nogle af de dygtigste tatovører i Danmark, der udfører sin kunst live i deres stand. På Creative Mind-udstillingen skal man opleve den kunstneriske verden og ikke kun se den udefra.
Den 10. februar 2019 afholdt de den første Creative Mind på Langelinie Pavillionen, og det gik over al forventning. Den røde løber, livemusikken, de mange stimulanser af sanserne gjorde dagen til noget helt specielt. “Der var fuldt hus og de mange positive tilbagemeldinger fra både gæster og kunstnere gjorde, at det var al arbejdet værd… og værd at tænke endnu større!” udtaler Andreas Christian Cortsen og Alexander Tao Schrøter som er skaberne af Creative Mind-udstillingerne.