Blog om kunst, design og popkultur!

Poster på lækkert papir

Eksklusiv poster fra Martin Pop.

Kunsten har sin helt egen Crowdfunding platform

Kunsten har sin helt egen Crowdfunding platform. De unge danske iværksættere fra artstarter.io har valgt et af mine motiver til deres side. Det bliver først sat igang nå der der er bestillinger nok, og kun i et lille oplag - så det er NU eller aldrig! Og så koster den næsten GRATIS.
En lille fin poster på super lækkert papir :-)

Artstarter.io

Har i samarbejde med iværksætterne fra artstarter.io lagt dette billede til salg i et begrænset oplag på 10 styk. Du skal være hurtig som lynet hvis du skal ha' fat i nummereret og signeret eksemplar. De kan bestilles via dette link: https://artstarter.io/campaign/ymVfYRzq

3 dage med design

Oplev Danmarks designhovedstad i fuldt flor, når dagene fra 22. til 24. maj står i designets tegn i København.

Martin Pop udstiller hos uno form under 3daysofdesign

Under 3daysofdesign udstiller Martin Pop i uno form´s flagship store i København, på Søtorvet 1. Kig forbi

Personlig grafisk poster fra loveposters.dk

Er du vild med grafiske posters, skulle du kigge en tur forbi den nye site loveposters.dk - Her har du muligheden for at skabe din helt personlige poster. Sommerfugle med dit eget navn, lucky-bugs, citater og blomster.

Spisestuestolen Spike

Trods det spidste udtryk på spisestuestolen SPIKE er siddekomforten helt i top, og stolen vil se godt ud rundt om de fleste spiseborde.

Kunst vaser af Pascoal Sissero

Pescall Sissero er en kunstner der har genoptaget en af de ældste kunstformer, udsmykning af keramik. Han har formået at blande en gammel kunstform med nutidens moderne kunst.

Københavnerlampen i fede farver

Nu skal ”Københavner lamperne” skiftes ud – men som ny renoverede og med helt frisk maling er de gamle lamper klar til en ny ære som urban og industrielt designikon i danske hjem og virksomheder.

Mega mussel Pop Art

Tak til Royal Copenhagen for lån af det smukke klassiske mønster