Blog om kunst, design og popkultur!

Oplev kunsten i kunstnernes eget miljø til årets Åbne Døre i Gentofte 2023 den 12., 13. og 14. maj

Åbne Døre er en mulighed for at møde kommunens kunstnere. De åbner hvert år deres hjem og atelierer for at give besøgende mulighed for at opleve kunsten i kunstnernes eget miljø og for at skabe dialog og kontakt mellem kunstnere og publikum.

Middelfart

Martin Pop udstiller i hele to måneder hos Brinck Bentzon Studio i Middelfart. 31. august til 30. oktober 2021

Sommerudstilling hos Galleri NU. 16. juli til 8. august 2021

Martin Pop udstiller hos Galleri Nu - KunstCafe & Livsnyderri, Morten Madsensvej 30, Nordby på Samsø. 16. juli til 8. august 2021. Fernisering Torsdag d.15.7 kl. 13-17. Kom og nyd et glas og hils på os :-)

Sommerudstilling hos Art by Holmberg i Gilleleje. 9. til 11. juli

Mette fra Art by Holmberg har inviteret Martin Pop til at udstille i hendes atelier i Gilleleje. Sommerudstillingen kan opleves fredag, lørdag og søndag 9.-11. jili 2021

CPH Art Space

CPH Art Space 2020, kunstevent på Docken, 21.-23. august

CPH Art Space er et helt nyt koncept for at skabe rum og ramme om kunst af høj kvalitet.

Creative Mind 2019

På Creative Mind-udstillingen lægges der vægt på en inspirerende og behagelig atmosfære i flotte og kreative omgivelser tilsat skønne toner af musik, smagsoplevelser og overraskende elementer.

Åbne Døre i Gentofte 2. – 5. maj 2019

Åbne Døre er en sammenslutning af kunstnere i Gentofte Kommune, som i de sidste 23 år har åbnet deres hjem og atelierer for at give kunstinteresserede mulighed for at opleve kunstnerne i deres eget miljø.

CphArtSpace 2019

Martin Pop udstiller i påsken på Copenhagen Art Space 2019. Kig forbi stand 18. CPH Art Space finder sted hos Kulturkajen Docken som ligger i Nordhavnen på Østerbro i København. Besøg kunstmessen og se værker fra mere end 60 forskellige kunstnere.

PATRICIA PICCININI PÅ ARKEN – EN KÆRLIG VERDEN

Gå på opdagelse i Patricia Piccininis sanselige og eventyrlige fremtidsunivers med fortællinger om hybride fabeldyr, dyriske maskiner og muterede menneskevæsener, som lever side om side. ARKEN: 9. februar til 8. september 2019

Soloudstilling af Peter Ravn

NÅR MÆND SOVER Soloudstilling af Peter Ravn. MUNKERUPHUS 9. september – 28. oktober 2018. Fernisering lørdag d. 8. september kl. 15-17

CPH Art Space

CPH Art Space er et helt nyt koncept for at skabe rum og ramme om kunst af høj kvalitet. Det er anderledes kunstudstilling med salg af kunst, fordi der bliver lagt vægt på, at rummet og aktiviteterne spiller kreativt sammen med de udstillede værker i et nyt format, der bryder med den vante forestilling om en stand.

2 ANTENNER af kunstnerne Lisbeth Bank og Pernille Bøggild på Munkeruphus

Lørdag d. 24. marts åbner Munkeruphus dørene igen for en ny sæson med vedkommende udstillinger og arrangementer både ude og inde. Årets første udstilling er totalinstallationen 2 ANTENNER af kunstnerne Lisbeth Bank (f. 1975) og Pernille Bøggild (f. 1959).