Gyldne tider i Galleri kbh kunst

Den 3. marts kl. 17-19 inviterer Galleri kbh kunst til fernisering på en ny udstilling, hvor de to kunstnere Iris Bendt-Hedal og Brian Saaby gået sammen om at vise værker under overskriften “Gyldne Tider”.

Gallerist Helle Borre har sat de to meget forskellige kunstnere til at arbejde under en fælles titel, for at se hvad det kunne gøre ved deres værker. Det er der kommet nogle meget spændende værker ud af. Begge kunstnere har haft lyst til at arbejde med nogle helt anderledes værker og til denne udstilling får vi mulighed for at se på en gang helt nye sider og alligevel klart genkendelige værker af begge kunstnere.

Om udstillingen fortæller Helle Borre:
“Vi husker gerne de gode oplevelser, glæden og skønheden fra fordums tid, men bag alt det vidunderlige, gemmer sig somme tider knap så “gyldne” tider og minder. Vi bærer minderne med os, som mere eller mindre ubevidste skygger.
Brian, som er kendt for sine pop-surrealistiske værker, har til denne udstilling ladet sig inspirere af portrætter fra den “Gyldne tid”, renæssancen. Han har haft fokus på det rene udtryk, på skønheden og på at nyskabe det klassiske renæssanceportræt.
Iris har udfordret sig selv til at se nærmere på relationer i familielivet, især i barndommen. Den gyldne tid, som den lykkelige barndom, får et tvist med humoristiske, men også morbide detaljer.
I begge kunstneres værker udfordres vi til at undersøge om alt nu en gang er, hvad det ved første øjekast tager sig ud som. De Gyldne Tider er måske ikke så gyldne endda.

Og hun fortsætter med denne opfordring: “Kom forbi Galleri kbh kunst til fernisering og afgør det selv. Både Iris og Brian vil være til stede og vi byder naturligvis på en forfriskning. I er alle hjerteligt velkomne!”

Fernisering: 3. marts 2016. Kl. 17-19
Udstilling: 3.- 26. marts 2016.

Galleri Kbh kunst
Øster Søgade 34
1357 Kbh K

Læs mere om udstillingen her: www.kbhkunst.dk/kommende-udstillinger